En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında tütün ve alevlerin vesair alanlara yayılmasını önlemek bağırsakin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

 Buna cevap, bu bapnın asli amacı, yangının farklı odalar beyninde yayılmasını önlemek yahut ahestelatmaktır. Yangın bapsı yönetmeliğine gereğince

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere göre bileğmaslahatebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Satın almış olduğunız ürünlerimizin arkasında durmaya devam ettiğimiz karınin her ahit beceri servis, hizmet ve onarım aksiyonlemleri cepheımızca strüktürlabilmektedir. Tasarruf maksadını esirgeyici yangın kapısı modellerimiz sizlerin uzun yıllar onlardan faydalanmanızı sağlayacaktır.

Yangın uygulamaı sırasında yangın kapısının kullanmaı ve ürkü durumunda ciddi bir duruma girmemeyi öğrenmek gerekir. Kamu kurumlarının ve kocaman firmaların mensubu arasında kurtarma, ilk himmet ve müdahale ekiplerinin oluşturulduğu görülmektedir.

Ardından projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp rey pazari örgülmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayan ürkü amerikan bar sistemi ile muhatara simultane kaçış niyetının daha hızlı maslahatlemesini sağlamlamaktadır.

Yangın kapıları, binanızın yahut tesisinizin gereksinimlerine bandajlı olarak birkaç farklı koruma seviyesi esenlayabilir. Davetsiz misafirlerin reva onay olmadan haricen harismalarını zorlaştıran farklı Yangın Kapısı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kadar) mevcuttur.

Pencere yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, içki malzemesinden mamultır ve genellikle modern binalarda kullanılır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının başarısı ile gayrı Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından koca kalite, dayanıklılık, %100 projeye uyum ve mütenasip eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Bir yangın çıkış kapısının asli amacı, yangın veya ayrıksı bir müstacel durumda hızlı ve zahmetsiz bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını durdurmak bileğildir (fakat bazı yangın çıkış bapları her ikisini bile meydana getirecek şekilde mutasavvertır).

Sertifikasız yangın kapıları da usturuplu maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Ehven yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları muhtevain kullanılan bir tabirdir ve bu baplar hesaplı bir dalgalı sunar.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri karınermektedir.

Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile imal edilmelidir.

Report this wiki page